Välkommen till Borås Bygg & Riv
Letar du efter en seriös och erfaren byggpartner att anlita för diverse projekt i Borås? Då har du hittat helt rätt - Borås Bygg & Riv hjälper dig med allt från husbygge och måleri till diverse rivning och sanering.

Tjänster måleri

På Borås Bygg & Riv har vi ynnesten att kunna erbjuda våra kunder ett team av erfarna målare som hjälper till med alla typer av måleriutföranden. Hör av dig till oss med din förfråga så sätter vi rätt målare på jobbet!

Underhåll- och inomhusmåleri

Många av våra kunder anlitar oss för diverse måleritjänster inomhus med syftet att underhålla fastigheten. Ibland kan det vara en privatperson som behöver måla om husets innerväggar, andra gånger är det en bostadsrättsförening som behöver fräscha upp tvättstugan.

Behöver du hjälp med att välja rätt färg och material kan våra målare ge dig goda råd och tips. De sitter på mångårig yrkeserfarenhet och vet vad som fungerar bäst i olika miljöer.

Fasadmålning

En av de måleritjänster vi anlitas mest frekvent till är fasadmålning av alla dess slag. Våra målare är ytterst noggranna och vi törs garantera ett förstklassigt resultat oavsett vilket underlag det rör sig om.

Vi målar allt från putsfasader och träpanel till olika typer av plåtunderlag så som rostskyddsmålning. Vår breda expertis inom fasadmålning är en trygghet för dig som kund och vi månar om ett 100% korrekt utförande.

Diverse sprutmålning

Behöver du få specifika ytor ommålade så som köksluckor, garderober eller liknande hjälper vi mer än gärna till. Du är varmt välkommen att anlita oss för diverse sprutmålning inomhus där vi utför alla moment. Vi demonterar samt förbereder jobbet i bästa mån för att säkerställa ett professionellt utförande.

Önskar du få en bedömning av en professionell målare innan jobbet tar vid kan vi erbjuda hembesök. Då kommer en snickare ut och inspekterar den plats eller de objekt som önskas få ommålade.