Borås Bygg&Riv AB - om oss
Vi på Borås Bygg&Riv AB är mycket måna om att göra ett bra jobb och att göra alla våra kunder nöjda och glada oavsett vad vi tar oss för. Varmt välkommen att skicka in en offertförfrågan till oss redan idag.

Om oss

Anledningarna till varför du ska anlita just oss är många. Dels har vi förmågan att arbeta mycket snabbt och effektivt och besitter bred kunskap inom byggbranschen. Vi arbetar alltid med ett stort kundfokus i botten, vilket genomsyrar alla uppdrag vi utför hos kund. För oss spelar det ingen roll om man är företagare eller privatperson. Vi hjälper alla med små och stora projekt.

Våra tjänster

Vi kan göra det mesta när det kommer till byggnation och renovering. Dessutom kan vi utföra rivning och se till så att rivningen går rätt till. Våra duktiga målare kan utföra enklare former av snickerier samt måla eller sätta upp snygga tapeter med mönsterpassning på väggarna.

Utöver diverse byggtjänster är vår nisch även sanering med inriktning på asbestsanering. Att sanera asbest måste utföras på ett korrekt sätt och vi har rätt kunskap, erfarenhet och hjälpmedel för att genomföra en asbestsanering i de flesta miljöer.

Vårt företag är stationerat i Borås, men vi hjälper alla som finns i Borås med omnejd. Med andra ord behöver man inte befinna sig i Borås. Kontakta oss om du vill veta om vi kan hjälpa dig där du är.

Inkludera rotavdraget för våra tjänster

Om man vill ha våra tjänster till lägre pris kan man använda sig av rotavdraget. Då kan du som privatperson få våra tjänster till betydligt lägre pris än det ursprungliga priset och sparar därmed en hel del pengar. Vi kan inkludera rotavdraget redan på offerten. Ta gärna reda på i tidigt skede om du har möjlighet att utnyttja rotavdraget och meddela oss det så tidigt som möjligt i processen.

Kontakta oss

Tveka inte att skicka in en offertförfrågan. Offerten är helt gratis och ej bindande och vi kommer inte kräva några betalningar i förskott innan allt i offerten är uppfyllt och klart. Ring oss och berätta vad vi kan hjälpa dig med. Svarar vi inte direkt så återkommer vi så fort vi kan.