Renovera badrummet i Sandared 

Letar du efter en seriös och erfaren byggpartner att anlita för diverse projekt i Borås? Då har du hittat helt rätt - Borås Bygg & Riv hjälper dig med allt från husbygge och måleri till diverse rivning och sanering.

Renovera badrummet i Sandared 

Vi utför renoveringar av alla typer, vill ni renovera badrummet? vare sig det är i hemmet eller kontoret så kan vi hjälpa er. när man ska renovera badrummet så är det viktigt att ha rätt utrustning och kompetens det har vi på Borås Bygg&Riv AB, kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att vara eran renoverings firma.

Vi hjälper även till med allt från måleri och snickeri till vvs och plattsättning. Behöver du tips eller råd inför en renovering kan våra medarbetare ge dig bra vägledning. Vi ser fram att jobba med er och vara eran byggföretag och renoverings firma 

Bygga nytt

För dig som planerar att bygga nytt från grunden är Borås Bygg & Riv en partner att lita på. Vi har stor erfarenhet från nybyggnation av olika slag och kan garantera en trygg process från början till slut. Du kan anlita oss till hela bygget, vilket innebär att vi både driver projektet samt utför arbetsmomenten, men även till olika delar.

Tack vare ett stort kontaktnät samt goda relationer med andra lokala byggaktörer är vi garanterade en effektiv arbetsgång. Skulle något uppstå under projektets gång har vi resurser för att lösa det på ett eller annat sätt.

Lokal byggfirma

Borås Bygg & Riv är ett tryggt val för både privatpersoner och företag som behöver anlita en professionell byggfirma i eller i närheten av Borås. Våra skickliga hantverkare hjälper dig med allt från det lilla bygget till mer omfattande projekt.

Inget projekt är för stort eller för litet och har du specifika önskemål sätter vi oss gärna ner och diskuterar. Transparens är A och O när vi jobbar, vilket innebär att vi månar om en öppen och ärlig kundrelation. När du anlitar oss kan du lita på en trygg och personlig service där vi alltid engagerar oss 100% i uppdraget oavsett storlek eller typ.

Är du intresserad av rot-avdrag på köpta tjänster från oss är det något vi hjälper till med. Du får rot-avdraget direkt applicerat på slutfakturan från oss, vilket är både smidigt och kostnadseffektivt. Det är med andra ord vi som ansvarar för att lämna in papper till skatteverket och ge dig ett reducerat pris.