Rivnings firma i Varberg 

Letar du efter en seriös och erfaren byggpartner att anlita för diverse projekt i Borås? Då har du hittat helt rätt - Borås Bygg & Riv hjälper dig med allt från husbygge och måleri till diverse rivning och sanering.

Rivnings firma i Varberg

Många tror att rivning endast handlar om att demolera byggnader, men faktum är att det finns flera typer av rivningsarbeten. På Borås Bygg & Riv så ser vi oss som en erfaren och kompetent Rivnings firma som kan erbjuda och utföra våra tjänster till både privatpersoner och företag.

Ombyggnadsrivning

I samband med att något ska byggas om kan Borås Bygg & Riv bistå med ombyggnadsrivning, vilket ofta består av antingen lättrivning eller tungrivning. Det förstnämnda innebär att vi river de lättare konstruktionerna i en byggnad så som innerväggar. Tungrivning handlar däremot om en betydligt mer omfattande rivning där bärande konstruktioner rivs till grunden.

Idag anlitas vi för ombyggnadsrivning i samband med renoveringar av både villor, lägenheter och industrilokaler. Självklart är vi alltid noga med att rivningen går till på ett miljövänligt sätt där vi sorterar och transporterar bort avfall.

Håltagning i betong

Mellan varven anlitas vi även för håltagning och bilning, vilket är en del av rivningsarbetet och innebär att hål görs i hårda material. Det kan till exempel vara håltagning i betong i samband med byggnation av något slag.

Bilning kan utföras i allt från väggar till golv och vi har komplett utrustning för att ta hål på olika konstruktionsmaterial. Vill du veta mer om håltagning i samband med byggnation? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Rivnings firma som sköter allt inom totalrivning

Avslutningsvis är så klart även demolering av hela hus, fastigheter eller industrilokaler en tjänst du kan anlita oss till. Våra skickliga medarbetare är vana vid att använda olika typer av tekniker i samband med rivning. Vi ser alltid till att planera rivningen noggrant innan projektet tar vid för att säkerställa att en korrekt teknik används. Syftet med totalrivningen är det som avgör hur vi utför själva jobbet och därför är vi noga med att samtala med kunden kring projektet.

När vi hjälper kunder med att riva något ner till grunden är säkerheten något vi fokuserar på i alla lägen. Vi jobbar konsekvent utifrån branschens regler och bestämmelser när det gäller säkerhet i utförandet samt på arbetsplatsen.