Sanerings firma i Ulricehamn

Letar du efter en seriös och erfaren byggpartner att anlita för diverse projekt i Borås? Då har du hittat helt rätt - Borås Bygg & Riv hjälper dig med allt från husbygge och måleri till diverse rivning och sanering.

Sanerings firma i Ulricehamn 

Som byggfirma och sanerings firma så är vi en flexibel aktör som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom många områden. Vi erbjuder bland annat professionella tjänster inom sanering i samband med bygg- eller renoveringsprojekt.

Sanering vid rivning

När vi anlitas för någon typ av rivning kan även sanering bli aktuellt och vi kan utföra båda delar. Det kan till exempel handla om en ombyggnad där ett utrymme behöver saneras för att säkerställa en hälsosam miljö.

Vi inspekterar alltid i samband med rivning för att se om det finns direkta saneringsbehov. I det fall sanering behövs presenterar vi en plan för hela jobbet. Hör gärna av dig till oss för att veta mer om hur vi jobbar med sanering och rivning.

Sanering förorenade miljöer

På Borås Bygg & Riv har vi erfarenhet av att hjälpa kunder med sanering av industrilokaler, men även privata fastigheter. Våra medarbetare ser till att göra rent grundligt och det innebär att exempelvis farliga ämnen rensas bort.

Gamla lokaler är ofta en riskfylld miljö där farliga ämnen samlas, vilket kräver en tuff saneringsåtgärd. Vi har vana av att undersöka olika typer av lokaler eller fabriker med syftet att avgöra om det finns asbest eller andra farliga ämnen.

Miljövänlig sanerings firma

När vi utför sanering av diverse slag är det med miljön i fokus oavsett vilken typ av projekt det rör sig om. Vi väljer uteslutet miljövänliga tekniker när vi jobbar och månar om en trygg samt hälsosam projektmiljö.

Gällande avfall i samband med saneringsjobb så ser vi alltid till att sortera rester noggrant innan det förs bort. Har du andra funderingar kring sanering är du varmt välkommen att höra av dig. Vi svarar gärna på frågor och kan även boka in ett möte för att samtala kring dina behov.